Εξερευνήστε την Ελλάδα

Μετέωρα

Meteora

Πώς θα μπορούσε κανείς να περιγράψει αυτό το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο,

ένα τοπίο που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα,την έμπνευση και την αίσθηση της πνευματικότητας, το βαθύ δέος που σε κυριαρχεί αντικρίζοντας το τοπίο και τα ανθρώπινα επιτεύγματα των μοναχώνπου οδηγημένοι από την βαθιά τους πίστη έχτισαν αιώνες πριν τις Ιερές Μονές των Μετεώρων στις απόκρημνες κορυφές των βράχων.Κι αυτά είναι λίγα, πολύ λίγα μπροστά στα απερίγραπτα συναισθήματα που νιώθει ο κάθε επισκέπτης αυτού του μοναδικού χώρου!

Αρχαίο Δίον

Ancient Dion

Ένα ιερό μέρος στην αρχαία λατρεία του Ολυμπίου Διός.

Το Δίον έγινε το επίσημο θρησκευτικό κέντρο των Μακεδόνων του 5ου αι. Π.Χ. Ο Μέγας Αλέξανδρος προσέφερε μεγάλες θυσίες στο ιερό του Ολυμπίου Διός,
πριν από την έναρξη της Ασιατικής του εκστρατείας.

Όλυμπος

Olympus

Ο τόπος των θεών. Ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό στην Ελλάδα και το δεύτερο ψηλότερο βουνό στα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία ήταν το σπίτι των Δώδεκα Θεών του Ολύμπου, στην κορυφή του Μύτικα. Ο Όλυμπος είναι επίσης γνωστός για πολύ την πλούσια χλωρίδα του.
Υπήρξε το πρώτο Εθνικό Πάρκο στην Ελλάδα, από το 1938, εκθέτοντας την ποικιλομορφία της Βιόσφαιρας.

Θεσσαλονίκη

Thessaloniki
Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα και την πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Φέρει τον τιμητικό τίτλο της συμπρωτεύουσα και στέκεται ως σημείο αναφοράς για την ιστορική ταυτότητα της ως «συν-βασιλεύοντας” πόλη της Ανατολικής Ρωμαϊκής (Βυζαντινής) Αυτοκρατορίας, παράλληλα με την Κωνσταντινούπολη. Η Θεσσαλονίκη είναι ένας εκ των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.

Αθήνα

Athens
Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδα. Είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με καταγεγραμμένη ιστορία που εκτείνεται σε 3.400 περίπου χρόνια. Η Κλασική Αθήνα ήταν μια ισχυρή πόλη-κράτος που αναδύθηκε σε συνδυασμό με την θαλάσσια ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά. Ένα κέντρο για τις τέχνες, τη μάθηση και τη φιλοσοφία, φιλοξενούσε την Ακαδημία του Πλάτωνα και το Λύκειο του Αριστοτέλη και ευρέως αναφέρεται ως το λίκνο του δυτικού πολιτισμού και γενέτειρα της δημοκρατίας. Σήμερα, είναι μια κοσμοπολίτικη μητρόπολη.

Ελληνική Βραδιά

Greek Night
Απολαύστε το βράδυ ακούγοντας σας ελληνική λαϊκή μουσική Χορέψτε “συρτάκι” και να απολαύσετε την γευστική ελληνική κουζίνα και τους μεζέδες της, συνοδευόμενα με ούζο και κρασί. Θα είναι μια αξέχαστη βραδιά.

Waterland

Waterland

Life is waterful!

Καλώς ήρθατε στην πιο συναρπαστικό, γεμάτο τρέλα θαλάσσιο πάρκο στην Ευρώπη! Ετοιμαστείτε να απολαύσετε πισίνες, τσουλήθρες, παιχνίδια και δεκάδες καταπληκτικά αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες. Η Waterland είναι ένα από τα μεγαλύτερα waterparks στην Ευρώπη
σε μια περιοχή 150.000 m2 μόνο για διασκέδαση!

Σκιάθος

Skiathos

Η Σκιάθος είναι ένα μικρό ελληνικό νησί στο βορειοδυτικό Αιγαίο.

Είναι το δυτικότερο νησί των Βορείων Σποράδων.
Ένα ταξίδι που θα σας κάνει να δείτε τους θησαυρούς της Ελλάδα αλλά και τα θαύματα της φύσης.