Ολυμπιακή Ριβιέρα

Αμέτρητοι λόγοι σας καλούν στην Παραλία. Ένας μοναδικός προορισμός στη Βόρεια Ελλάδα με εύκολη πρόσβαση. Η Εθνική οδός, ο σιδηρόδρομος, το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία», αποτελούν τις μεγαλύτερες πύλες εισόδου στη χώρα μας από την κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Στην Πιερία η φύση χάρισε απαράμιλλη ομορφιά και μαγεία. Ο μοναδικός συνδυασμός θάλασσας και βουνού, προσφέρουν στο επισκέπτη πλούτο επιλογών κάνοντας την παραμονή σας αξέχαστη. Οι καταγάλανες παραλίες, οι χρυσαφένιες αμμουδιές, τα μονοπάτια μοναδικού φυσικού κάλλους που οδηγούν στο μυθικό Όλυμπο και τα Πιέρια. Η ψυχαγωγία, η διασκέδαση, η ελληνική κουζίνα, τα πολυάριθμα καταλύματα με σύγχρονες υποδομές. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι παραδοσιακοί οικισμοί, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία θα σας χαρίσουν αλησμόνητες στιγμές διακοπών στην Παραλία Πιερίας. Η ελληνική φιλοξενία σφραγίζει μοναδικά το ονειρεμένο τοπίο.

Endless Beach

Ατελείωτες Ακτές

Δέκα χιλιόμετρα συνεχόμενης χρυσαφένιας αμμουδιάς, καταγάλανης και πεντακάθαρης θάλασσας, ονειρεμένης ομορφιάς από εκείνες που απεικονίζονται στα καρτ-ποστάλ και τις αφίσες στα ταξιδιωτικά έντυπα, δείχνουν στον επισκέπτη την ευαισθησία μας για το περιβάλλον, για τη θάλασσα, για τον άνθρωπο. Κρυστάλλινα, πεντακάθαρα και ρηχά νερά, ιδανικά για κολύμπι. Η ποιότητα της θάλασσας πολλά χρόνια τώρα διασφαλίζεται με «γαλάζιες σημαίες». Απόλυτη οργάνωση, ασφάλεια και ηρεμία επικρατεί στη θάλασσα της Παραλίας. Στους πύργους διάσωσης οι ναυαγοσώστες είναι έτοιμοι κάθε στιγμή να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Αγορά

Σπουδαίοι ντόπιοι μάστορες έφτιαξαν για σας μοναδικά κοσμήματα, σουβενίρ και είδη λαϊκής τέχνης, εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας σε προσιτές τιμές ώστε να κρατήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις από την Παραλία μας. Στην αγορά μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη έκθεση σε γούνες ελληνικής προέλευσης, όλων των σχημάτων και αποχρώσεων σε φίνες γραμμές.

Sightseeing
Gastromony

Γαστρονομία

Ταβέρνες, εστιατόρια, χώροι υπέροχοι και πεντακάθαροι, αγκαλιά με το κύμα, προσφέρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Προτάσεις με συνταγές από ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Διασκέδαση

Η νύχτα φαντάζει ελκυστική στην Παραλία. Ατέλειωτες δυνατότητες διασκέδασης – στα κλαμπ, τα μπαράκια, ταβερνάκια, τα κέντρα διασκέδασης – για χορό, τραγούδι σε ρυθμούς λαϊκούς, δημοτικούς και μοντέρνους. Συνωστισμός και ενθουσιασμός στα μαγαζιά της Παραλίας όπου νέοι και νέες διασκεδάζουν κάτω από το φως του φεγγαριού ως τις πρώτες πρωινές ώρες που ένας πυρρόξανθος ήλιος ανατέλλει από το βάθος της καταγάλανης θάλασσας.

Entertainment
Sightseeing

Αξιοθέατα

Με αφετηρία την Παραλία ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το όμορφο τοπίο της περιοχής, έχοντας πολλές επιλογές. Οι αρχαιολογικοί χώροι, τα βυζαντινά μνημεία και ο Όλυμπος συνθέτουν την μοναδικότητα της Πιερίας. Το Δίον – η ιερή πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου,- η Πύδνα, η Βεργίνα, το Ενετικό Κάστρο του Πλαταμώνα, το μουσείο, οι βυζαντινές εκκλησίες εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Η γοητεία της περιήγησης συνεπαίρνει τον εκδρομέα. Απολαύστε τα απαράμιλλης ομορφιάς φαράγγια και τους καταρράχτες του Ολύμπου, την χλωρίδα και την πανίδα της Πιερικής φύσης. Ένα εντυπωσιακό τοπίο που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη σας.